Verjaars- gallerij: Valentino Rossi wordt 37!

We doen graag een toffe foto en een leuk berichtje op de verjaardag van een rijder, maar een man als Valentino Rossi is natuurlijk niet zomaar een rijder. We wijden een Verjaarsgallerij aan hem!

Toen Rossi dertig werd, de foto met de taart die hij van Yamaha kreeg, en de vraag hoe lang hij nog doorging. Inmiddels dus zeven jaar verder, lijkt de man in een betere vorm dan ooit!

Wat de Michelins hem – en zijn concullega’s net zo goed – gaan brengen komend seizoen is koffiedik kijken, maar met zijn overwinning verleden jaar op Silverstone, liet hij opnieuw een bijzonder statistiek noteren; een notering in de top-10 van oudste GP-overwinnaars.

Mocht hij dit seizoen winnen, dan pakt hij sowieso de negende plaats af van Phil Read. Zou hij na de Grand Prix van San Marino nog een overwinning pakken, dan gaat ook de achtste plek van Troy Bayliss naar Rossi. 

Afijn, de Italiaan met nummer 46 is oud, maar nog niet ‘out’. Complimenti, Vale!

[justified_image_grid ids=23308,23309,8909,8916,8924,8958,23310,23311,23312,8902,8920,8978]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?