Nog plek zat tijdens de MOTO73 Trackday

Wij vinden hard gaan leuk, jij vindt hard gaan vast leuk. Veiligheid is ook wel een dingetje, dus liever in de baan dan op de straat. En laten we daar nou de ideale gelegenheid voor hebben tijdens de MOTO73 Trackday op Assen op 25 juli!

Organisatie van de dag zelf komt geheel in de kundige handen van de dames en heren van Trackdays4All, dus dat zit hartstikke snor. Als abonnee van MOTO73 krijg je verder een toffe korting à 20 euro, waardoor je nog maar 175 euro hoeft neer te tellen.

Leuker nog, we hebben vier Ducati Panigale’s tot onze beschikking waarop je 1 sessie kunt proefrijden! Als je wil proefrijden geef dit dat aan bij je inschrijving in het veld “Eventuele opmerking”. Let op: het proefrijden is gratis maar er dient wel een borgsom van € 1.000,- euro betaald te worden. Dit is bedoeld voor eventuele valpartijen en beschadigingen.

Verder organiseert Trackdays4All groepsbegeleiding van een aantal (grote) nationale en internationale namen, maar eventueel kan er ook persoonlijke begeleiding bijgeboekt worden, inclusief video en een certificaat van deelname. Geheel verzorgd? Ja, zeker!

Alle details vind je hier. En mocht je de smaak echt al te pakken hebben, dan kun je ook direct naar de inschrijvingspagina. Daar vind je trouwens ook nog een aantal andere circuitdagen van Trackdays 4 All die je dan ook meteen kunt boeken. Als je er toch bent… 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.