13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Nog plek zat tijdens de MOTO73 Trackday

Wij vinden hard gaan leuk, jij vindt hard gaan vast leuk. Veiligheid is ook wel een dingetje, dus liever in de baan dan op de straat. En laten we daar nou de ideale gelegenheid voor hebben tijdens de MOTO73 Trackday op Assen op 25 juli!

Organisatie van de dag zelf komt geheel in de kundige handen van de dames en heren van Trackdays4All, dus dat zit hartstikke snor. Als abonnee van MOTO73 krijg je verder een toffe korting à 20 euro, waardoor je nog maar 175 euro hoeft neer te tellen.

Leuker nog, we hebben vier Ducati Panigale’s tot onze beschikking waarop je 1 sessie kunt proefrijden! Als je wil proefrijden geef dit dat aan bij je inschrijving in het veld “Eventuele opmerking”. Let op: het proefrijden is gratis maar er dient wel een borgsom van € 1.000,- euro betaald te worden. Dit is bedoeld voor eventuele valpartijen en beschadigingen.

Verder organiseert Trackdays4All groepsbegeleiding van een aantal (grote) nationale en internationale namen, maar eventueel kan er ook persoonlijke begeleiding bijgeboekt worden, inclusief video en een certificaat van deelname. Geheel verzorgd? Ja, zeker!

Alle details vind je hier. En mocht je de smaak echt al te pakken hebben, dan kun je ook direct naar de inschrijvingspagina. Daar vind je trouwens ook nog een aantal andere circuitdagen van Trackdays 4 All die je dan ook meteen kunt boeken. Als je er toch bent… 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen