Vizier-wissel-challenge met Jonathan Rea – Avondklok-film #17

Die Jonathan Rea heeft soms nog best aardige ideeën! Zoals deze challange waarbij hij gaat kijken wie van zijn team het snelst een vizier kan wisselen. Wij gaan ‘m binnenkort doen op de redactie en laat het zeker horen als jullie binnen de vriendengroep dat ook gaan doen. Succes alvast, het valt niet meer…

Wij plaatsen elke dag, exact op het moment dat avondklok in gaat een interessante video. Deze keer: Vizier-wissel-challenge

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?