13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Vlammen op Assen… (maar dan anders)

Je motor op volle snelheid in de fik. Samen met onder andere ineens geen remmen meer, de nachtmerrie van elke coureur. Nick Vlaar maakte het helaas tijdens de eerste IDC-racedag mee op het TT Circuit, nadat door een gat in het blok de olie naar buiten gutste. Tot overmaat van ramp had Nick het eerst niet eens door, zoals op deze indrukwekkende foto van Kees Siroo angstaanjagend duidelijk wordt. Gelukkig merkte hij kort hierna wel dat er iets niet helemaal in orde was en stuurde vervolgens me...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen