13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Vol startveld Talent Cup

De belangstelling om te gaan racen en in het bijzonder voor de Talent Cup 600 is groot want ruim zeventig talenten hebben hun zinnen gezet op deze opstapklasse. Er is nog plek op de startgrid maar de importeurs roepen nu al dat wie het eerst komt, het eerste maalt.

De races worden in 2012 verreden op 31 maart, 6 april, 28 april, 26 mei, 16 juni, 7 juli, 11 augustus en 29 september. Alle wedstrijden vinden zoals het er nu naar uit ziet plaats in Assen. De organisatie is echter nog in onderhandeling met de ONK-organisatoren die de Talent Cup 600 nog niet in hun wedstrijdprogramma hebben opgenomen.

Meer informatie over de Talent Cup 600 kun je vinden op www.talentcup600.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen