Vol startveld Talent Cup

De belangstelling om te gaan racen en in het bijzonder voor de Talent Cup 600 is groot want ruim zeventig talenten hebben hun zinnen gezet op deze opstapklasse. Er is nog plek op de startgrid maar de importeurs roepen nu al dat wie het eerst komt, het eerste maalt.

De races worden in 2012 verreden op 31 maart, 6 april, 28 april, 26 mei, 16 juni, 7 juli, 11 augustus en 29 september. Alle wedstrijden vinden zoals het er nu naar uit ziet plaats in Assen. De organisatie is echter nog in onderhandeling met de ONK-organisatoren die de Talent Cup 600 nog niet in hun wedstrijdprogramma hebben opgenomen.

Meer informatie over de Talent Cup 600 kun je vinden op www.talentcup600.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?