zaterdag 27 april 2024

MotoZoom en Premium gaan samen

Het zijn geen gemakkelijke tijden in de motorwereld. Verre van zelfs. Toch blijkt er gelukkig nog ruimte te zijn voor nieuwe formules. Zoals MotoZoom en Premium de Motorsuper laten zien in Apeldoorn. Deze twee bedrijven open begin 2012 aan de Steenbokstraat 27 samen een nieuwe winkel. Premium richt zich op de verkoop van motoren, MotoZoom op kleding.

Nieuw is dat de werkplaats, net als de showroom en de kledingshop, van 10.00 tot 21.00 uur (!) ’s avonds geopend is. Hierdoor kun je zonder al te lang te wachten meteen je net gekochte navigatiesysteem laten monteren. De precieze openingsdatum is nu nog niet bekend maar staat gepland voor het begin van het nieuwe motorseizoen.

Op de foto van links naar rechts Carol en Lenie Mulder van Premium en Gernand Hierink van motoZoom.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen