MotoZoom en Premium gaan samen

Het zijn geen gemakkelijke tijden in de motorwereld. Verre van zelfs. Toch blijkt er gelukkig nog ruimte te zijn voor nieuwe formules. Zoals MotoZoom en Premium de Motorsuper laten zien in Apeldoorn. Deze twee bedrijven open begin 2012 aan de Steenbokstraat 27 samen een nieuwe winkel. Premium richt zich op de verkoop van motoren, MotoZoom op kleding.

Nieuw is dat de werkplaats, net als de showroom en de kledingshop, van 10.00 tot 21.00 uur (!) ’s avonds geopend is. Hierdoor kun je zonder al te lang te wachten meteen je net gekochte navigatiesysteem laten monteren. De precieze openingsdatum is nu nog niet bekend maar staat gepland voor het begin van het nieuwe motorseizoen.

Op de foto van links naar rechts Carol en Lenie Mulder van Premium en Gernand Hierink van motoZoom.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.