13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MotoZoom en Premium gaan samen

Het zijn geen gemakkelijke tijden in de motorwereld. Verre van zelfs. Toch blijkt er gelukkig nog ruimte te zijn voor nieuwe formules. Zoals MotoZoom en Premium de Motorsuper laten zien in Apeldoorn. Deze twee bedrijven open begin 2012 aan de Steenbokstraat 27 samen een nieuwe winkel. Premium richt zich op de verkoop van motoren, MotoZoom op kleding.

Nieuw is dat de werkplaats, net als de showroom en de kledingshop, van 10.00 tot 21.00 uur (!) ’s avonds geopend is. Hierdoor kun je zonder al te lang te wachten meteen je net gekochte navigatiesysteem laten monteren. De precieze openingsdatum is nu nog niet bekend maar staat gepland voor het begin van het nieuwe motorseizoen.

Op de foto van links naar rechts Carol en Lenie Mulder van Premium en Gernand Hierink van motoZoom.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen