donderdag 25 april 2024

Extra gave TT-prijs

Omdat we het honderdjarige bestaan van MOTOR Magazine vieren, geven we dit jaar na de TT in de GP Droomteam Competitie een extra, te gek, gave prijs weg. Aangezien in Assen voor de 83e keer deze belangrijkste race van Nederland wordt verreden, zal de man of vrouw die na de TT op plaats 83 staat blij worden gemaakt met een exclusieve Shark 5900C ter waarde van € 249,-.

En exclusief zal ’ie zeker zijn, want deze helm gaat namelijk door SL Grafics worden voorzien van een prachtig en vooral uniek design. Mochten er na de TT meer deelnemers op plaats 83 staan, dan gaan deze mensen onderling via een voorspelling van de volgende MotoGP-race (Duitsland, Sachsenring) uitmaken wie uiteindelijk de gelukkige winnaar wordt van de door SL Grafics ontworpen Shark 900C.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen