Extra gave TT-prijs

Omdat we het honderdjarige bestaan van MOTOR Magazine vieren, geven we dit jaar na de TT in de GP Droomteam Competitie een extra, te gek, gave prijs weg. Aangezien in Assen voor de 83e keer deze belangrijkste race van Nederland wordt verreden, zal de man of vrouw die na de TT op plaats 83 staat blij worden gemaakt met een exclusieve Shark 5900C ter waarde van € 249,-.

En exclusief zal ’ie zeker zijn, want deze helm gaat namelijk door SL Grafics worden voorzien van een prachtig en vooral uniek design. Mochten er na de TT meer deelnemers op plaats 83 staan, dan gaan deze mensen onderling via een voorspelling van de volgende MotoGP-race (Duitsland, Sachsenring) uitmaken wie uiteindelijk de gelukkige winnaar wordt van de door SL Grafics ontworpen Shark 900C.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.