Voorverkoop Dutch TT-kaarten begonnen

Hoewel het nog een paar maanden duurt, begint bij ons de Dutch TT-koorts heel voorzichtig weer toe te slaan. Zeker nu de tarieven voor 2014 bekend gemaakt zijn door het TT Circuit. De prijzen variëren van 43 euro voor een taludplaats tot 99 euro voor een stoeltje op de hoofdtribune. 

2014-tarieven Dutch TT
– Hoofdtribune  € 99
– Geert Timmer-tribune € 99
– Strubben-tribune € 89
– TT World-tribune  € 84
– Winterdijk-tribune € 77
– Ossebroeken-tribune € 70
– Haarbocht-tribune € 64
– Stekkenwal-tribune € 60
– Bult-tribune € 60
– Taludplaats € 43 (jeugd tot en met 15 gratis)
– Driedaagse kaart € 77 (talud op zaterdag)
– Donderdag en vrijdag € 42
– Vrijdag € 26 (jeugd tot en met 15 gratis)
– Donderdag € 20 (jeugd tot en met 15 gratis)

Heb je in 2013 niet via het TT Circuit Assen je kaarten besteld? Dan kun je het best dit formulier invullen en opsturen. Na toewijzing van de plekken voor vaste bestellers, gaat het TT Circuit de best beschikbare plekken voor je reserveren. Vanaf volgend jaar ben je bovendien een vaste besteller.

De definitieve bevestiging van de plekken voor zowel vaste als nieuwe bestellers, wordt in december verstuurd. Dan start ook de vrije verkoop via het online kaartverkoopsysteem en de voorverkoopadressen. Alle kaarten worden begin maart 2014 opgestuurd.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?