The Dark Side of Japan online

Yamaha Motor Nederland houdt vandaag, donderdag 14 november 2013, in Rotterdam een exclusieve presentatie, genaamd The Dark Side of Japan. Tijdens deze bijzondere presentatie worden de nieuwe 2014 Yamaha-modellen getoond en zijn er nationale en internationale gasten die een verrassende bijdrage aan de avond zullen gaan geven.

Wil je het spektakel in Rotterdam live volgen? Kijk dan vanavond vanaf 20:00 uur naar de livestream op www.yamaha-streaming.nl. Wat er precies gaat gebeuren, is ook bij ons onduidelijk maar spectaculair is het ongetwijfeld!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?