13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

The Dark Side of Japan online

Yamaha Motor Nederland houdt vandaag, donderdag 14 november 2013, in Rotterdam een exclusieve presentatie, genaamd The Dark Side of Japan. Tijdens deze bijzondere presentatie worden de nieuwe 2014 Yamaha-modellen getoond en zijn er nationale en internationale gasten die een verrassende bijdrage aan de avond zullen gaan geven.

Wil je het spektakel in Rotterdam live volgen? Kijk dan vanavond vanaf 20:00 uur naar de livestream op www.yamaha-streaming.nl. Wat er precies gaat gebeuren, is ook bij ons onduidelijk maar spectaculair is het ongetwijfeld!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen