AMBC Maiscross 2013 gaat niet door

Teleurstellend nieuws bereikt onze redactie zojuist. De crosscommissie van de AMBC (Auto, Motor en Bromfiets Club) Staphorst heeft besloten de jaarlijkse maiscross definitief af te gelasten. Eerder werd de cross al verzet van 2 naar 23 november, maar ook dat mocht niet baten.

Een grote teleurstelling, zeker omdat er dit jaar een mooie, nieuwe locatie gevonden was. Het inschrijfgeld van de vele coureurs die zich al aangemeld hadden, zal uiteraard niet worden geïnd. Om toch positief af te sluiten; in 2014 hoopt de club uit Staphorst weer een mooie maiscross te kunnen organiseren.

Meer informatie is te vinden op www.ambc-staphorst.nl.

Foto: KTM

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.