13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Weer een titel voor Willemsen

Een dagsucces zat er voor een Nederlander niet in maar toch hebben we weer een winnaar in ons midden. Niemand minder dan Daniel Willemsen, wie anders zou je haast zeggen, heeft namelijk het marathonklassement gewonnen. In dit klassement mag je onder andere niet het motorblok wisselen. Eigenlijk dus Le Dakar zoals Le Dakar hoort te zijn maar dat is een hele andere discussie.

Voor zover wij weten, en dus ook de organisatie, is dit het enige Nederlandse succes in het eindklassement. Echter blijft het altijd onduidelijk hoe de klassementen opgemaakt zijn. Verrassingen zijn dus nog altijd mogelijk…

Foto: DakarPress Team
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen