Weer een titel voor Willemsen

Een dagsucces zat er voor een Nederlander niet in maar toch hebben we weer een winnaar in ons midden. Niemand minder dan Daniel Willemsen, wie anders zou je haast zeggen, heeft namelijk het marathonklassement gewonnen. In dit klassement mag je onder andere niet het motorblok wisselen. Eigenlijk dus Le Dakar zoals Le Dakar hoort te zijn maar dat is een hele andere discussie.

Voor zover wij weten, en dus ook de organisatie, is dit het enige Nederlandse succes in het eindklassement. Echter blijft het altijd onduidelijk hoe de klassementen opgemaakt zijn. Verrassingen zijn dus nog altijd mogelijk…

Foto: DakarPress Team
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?