Wegrace Oss zoekt hulp UPDATE

UPDATE 13-5-2011, 8h06
Ook de HAMOVE, Hengelose Auto en Motor Vereniging, kan hulp gebruiken. Op 2, 4 en 5 juni worden op de snelle Varsselring in het Gelderse Hengelo de traditionele wegraces gehouden. Een eenmalig evenement… Kortom, het hele circuit moet opgebouwd worden. Morgen, zaterdag 14 mei, wordt hiermee begonnen. Helpen? Kom dan om 9.00 uur naar de HAMOVE molen. Meer info over de wegraces staat op www.hamove.nl.

BERICHT 12-5-2011
De organisatie van de Stichting Wegrace Oss is met grote spoed op zoek naar (motor)liefhebbers die willen meehelpen bij de Pinkersterraces, zondag 12 en maandag 13 juni. Heb je zin om in teamverband mee te helpen bij de voorbereidingen of op de racedagen zelf? Meld je dan met spoed aan bij Geert de Bekker, bij voorkeur per mail via info@ghia.nl of per telefoon op 06-53817050. In overleg wordt bepaald wat je kunt doen en wanneer.

Enkele weken na de races, tijdens de evaluatie, en eind november wordt iedere vrijwilliger feestelijk bedankt door de Stichting Wegrace Oss. Meer informatie over de werkzaamheden vind je op www.stamrijders.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.