donderdag 18 april 2024

Wegrace Oss zoekt hulp UPDATE

UPDATE 13-5-2011, 8h06
Ook de HAMOVE, Hengelose Auto en Motor Vereniging, kan hulp gebruiken. Op 2, 4 en 5 juni worden op de snelle Varsselring in het Gelderse Hengelo de traditionele wegraces gehouden. Een eenmalig evenement… Kortom, het hele circuit moet opgebouwd worden. Morgen, zaterdag 14 mei, wordt hiermee begonnen. Helpen? Kom dan om 9.00 uur naar de HAMOVE molen. Meer info over de wegraces staat op www.hamove.nl.

BERICHT 12-5-2011
De organisatie van de Stichting Wegrace Oss is met grote spoed op zoek naar (motor)liefhebbers die willen meehelpen bij de Pinkersterraces, zondag 12 en maandag 13 juni. Heb je zin om in teamverband mee te helpen bij de voorbereidingen of op de racedagen zelf? Meld je dan met spoed aan bij Geert de Bekker, bij voorkeur per mail via info@ghia.nl of per telefoon op 06-53817050. In overleg wordt bepaald wat je kunt doen en wanneer.

Enkele weken na de races, tijdens de evaluatie, en eind november wordt iedere vrijwilliger feestelijk bedankt door de Stichting Wegrace Oss. Meer informatie over de werkzaamheden vind je op www.stamrijders.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen