Bikini Bike Wash bij Hein Gericke

Op donderdag 2 juni (Hemelvaartsdag) houdt Hein Gericke in Amsterdam een heuse Bikini Bike Wash. Je kunt je motor op die dag tussen 11.00 en 16.00 uur door drie dames in bikini laten wassen. Zie hier een absolute win-win situatie. Ten eerste hoef je mooi niet te poetsen, ten tweede is een mooi uitzicht gegarandeerd. Om het nog mooier te maken kun je tijdens het wachten een broodje hamburger of een bokworst van de BBQ bestellen. Je vindt de Hein Gericke shop in Amsterdam aan de Berchvliet 11C.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.