maandag 30 januari 2023

Wereldkampioen Joan Mir in 10 bijzondere uitspraken

Joan Mir is echt niet zomaar een coureur. Ja, natuurlijk, hij is een Absolute Topper. En hij heeft tot nu toe nog geen 100 GP’s gereden! Dat op zich is al heel bijzonder in de MotoGP. Maar Hij is ook iemand die weet wat er speelt buiten het MotoGP-paddock en daar vaak raak over praat. Het maakt de 2020 MotoGP-wereldkampioen alleen maar specialer, zoals deze tien uitspraken perfect illustreren. 1. ‘Ik k...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen