Win een Monster-pakket!

Voorspel de winnaar van de MotoGP-race op Le Mans en maak kans op een gaaf Monster Energy-pakket. Deel het bericht en geef als reactie aan wie Le Mans gaat winnen. Wie weet word jij dan binnenkort verrast door het promotieteam van Monster Energy met het gave pakket (T-shirt, bidon, sleutelhanger, sweatband, 24 blikken Monster Energy). Deelnemen kan overigens tot zondagochtend 11.00 uur.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?