Win paddockkaarten SBK Assen!

Het WK Superbike in Assen (26, 27 en 28 april) beleven door rond te lopen in de paddock en je helden van dichtbij te kunnen zien? MOTOR Magazine kan dit in samenwerking met Tissot en het TT Circuit voor je regelen! We gaan namelijk dertig mensen blij maken met exclusieve kaarten. Daarnaast mogen wij van horlogefabrikant Tissot 5 x 2 paddockpass en weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te mak en, is het mail & win-formulier invullen. Meedoen kan tot en met maandag 15 april 2013.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.