Grand Prix Lierop gaat door!

Tijdens de GP in Valkenswaard zijn promotor Youthstream en MAC Lierop tot een overeenkomst gekomen wat betreft het organiseren van de finale Grand Prix in Lierop op 7 en 8 september en een driejarige verbintenis aangegaan. Samen met Valkenswaard is Lierop een van de organisatoren met wie Youthstream het langste samenwerkt.

De kans bestaat dat Jeffrey Herlings tegen de tijd dat de GP in Lierop verreden wordt al lang wereldkampioen is. Wanneer dat zo is dan beraadt Jeffrey Herlings zich op plannen om in Lierop voor een stunt te gaan zorgen. Een van de mogelijkheden is om het dan op een MX1 machine in de MX1-klasse op te nemen tegen Antonio Cairoli. “Maar laat ik eerst maar eens kampioen worden want je zag zaterdag in Valkenswaard hoe snel het ook mis kan gaan. Maar ik ben wel blij dat er in Lierop een GP is want Lierop is mijn favoriete circuit. Meer zand dan in Lierop vind je nergens”, aldus Herlings.

MAC Lierop is blij met de zekerheid dat ze kunnen gaan organiseren. “Onze mensen staan in de startblokken”, aldus Tiny van Erp, woordvoerder van MAC Lierop.

Op de foto v.l.n.r. Jeffrey Herlings, Tiny van Erp (MAC Lierop) en Daniele Rizzi (Youthstream)

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.