Wint Marc Marquez een keer niet, doet zijn broer dat wel…

Dat er een Marquez wint in de MotoGP is niet zo bijzonder, Marc won immers al 56 MotoGP-races. Maar tijdens de #StayAtHomeGP op Mugello was het broer Alex die won. Een klein detail; het ging om een online wedstrijd en helaas niet eentje op echte MotoGP-motoren.

Fabio Quartararo was vooraf de grote favoriet omdat hij in z’n vrij tijd ‘nog wel eens’ een computerspelletje speelt en hij mocht ook nog eens vertrekken vanaf pole. Maar al in de eerste bocht ging het mis en ging hij onderuit. Ironisch genoeg nam hij in zijn val Maverick Viñales mee. Inderdaad, zijn teamgenoot vanaf volgend seizoen.

Uiteindelijk werd Viñales nog derde, Quartararo vierde nadat hij nog een keer crashte met Aleix Espargaro. Op Alex Marquez had niemand een antwoord. Zelfs Francesco Bagnaia niet, die zich behoorlijk uit de chaos wist te houden en zo tweede werd. Marc Marquez werd vijfde en kon daar voor één keer om glimlachen.

Ja, we weten het… Het is geen echte race, maar we moeten iets in deze situatie…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL