13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Geen Ducati Club Race in 2020

Door de inmiddels bekende richtlijnen van de overheid heeft de Club Race Commissie moeten besluiten de Ducati Club Race op het TT Circuit Assen niet doorgaat. De Club Race stond gepland voor het weekend van 22-24 mei.

Dat is uiteraard vooral spijtig voor alle Nederlandse en buitenlandse deelnemers, die massaal hadden ingeschreven. De race van dit jaar komt te vervallen, want er wordt niet gezocht naar een alternatieve datum later in het jaar. Er wordt wel geprobeerd de 41e editie van de Ducati Club Race volgend jaar in het traditionele laatste weekend van mei te kunnen organiseren.

Het niet doorgaan van de race dit jaar is natuurlijk uitermate vervelend voor de rijders, maar ook degenen die een bezoek hadden gepland gaan drie leuke dagen missen. De voormalige wereldkampioenen Superbike Troy Corser en Troy Bayliss zouden naar Assen komen. Er komt overleg met hun management om te zien of de beide Australiërs volgend jaar alsnog naar Assen kunnen komen.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen