dinsdag 21 mei 2024

Groen op de scooter

Op dinsdag 27 en woensdag 28 september presenteert Nimoto haar uitgebreide lijn Nimoto elektrische scooters op Ecomobiel 2011 in Ahoy te Rotterdam, de beurs voor duurzame mobiliteit.

Je bent van harte welkom om Ecomobiel te bezoeken op dinsdag 27 september van 17:00 tot 20:30 uur. En je kunt gratis naar binnen met de speciale Nimoto kortingscode. Dat scheelt mooi 15 euro!

Op de beurs kun je kennismaken met duurzaam vervoer dat al wordt ingezet voor overheden en bedrijven. Daarnaast krijg je een volledige update met wat er voor jou als consument al beschikbaar is  aan duurzaam vervoer. Je kunt diverse voertuigen, waaronder de Nimoto elektrische scooters, direct op het test & drive circuit uitproberen.

Nimoto staat voor duurzame mobiliteit en omvat een brede lijn hoogwaardige en milieuvriendelijke elektrische scooters. Het merk heeft een uitgebreid modellengamma, variërend van comfortabel tot sportief.

Meld je nu aan voor de gratis consumentenavond op dinsdag 27 september. Ga naar www.nimoto.nl en klik op de registratiebutton om je te registreren. 

De Nimoto stand vind je tijdens Ecomobiel naast de hoofdingang, standnummer 2.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen