Yamaha presenteert MotoGP-machine

Onder begeleiding van negenvoudig wereldkampioen Valentino Rossi en nieuwe teamgenoot Maverick Vinales onthulde Yamaha donderdag de nieuwe MotoGP-machine. Met het motto ‘we choose to make history’ werd onder grote belangstelling het doek van de nieuwe YZR-M1 getrokken. Wat is er nieuw? De vleugels (winglets) op de kuip zijn verdwenen. Dit wisten we eigenlijk al, aangezien deze komend seizoen verboden zijn. Over het kuipwerk gesproken, het blauw is donkerder geworden. De M van sponsor Monster Energy is groter afgedrukt dan voorheen. De 240 pk sterke GP-machine weegt 157 kilo. Wat volgt is de eerste test in Sepang, waar het team verder gaat werken aan het doorontwikkelen van de motor. Bekijk hier het uitgebreide fotoalbum!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?