maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Yamaha Racing Experience – R/World

De Yamaha Racing Experience (YRE) is een unieke kans om binnen te stappen in de wereld van Yamaha Racing. Net als onze R1M heeft de Yamaha Racing Experience het pure DNA van Yamaha Racing in zich. En deze ervaring is je kans om binnen te stappen in de legendarische wereld van Yamaha Racing.

In 2022 komt de Yamaha Racing Experience terug en zal plaatsvinden op het Circuit Paul Ricard, Le Castellet, Frankrijk, op 5 september 2022.

Het Yamaha Racing Experience-evenement is niet zomaar voor iedereen! Dit exclusieve evenement is voor R1M-eigenaars, vooral voor wie zijn machine beter wil leren kennen en zijn rijvaardigheid naar een hoger niveau wil tillen.

Het evenement biedt je de kans om het volledige potentieel van je Yamaha Supersport-machine te verkennen en je rijvaardigheid en technische kennis te verbeteren om de R1M volledig te begrijpen. En tijdens de on-track sessies zul je als nooit tevoren de apex kunnen gaan najagen.

Bekijk de video-impressie van de 2021 Yamaha Racing Experience op Paul Ricard Circuit:

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen