zaterdag 23 september 2023

Zesvoudig WorldSBK-kampioen Jonathan Rea verlengd bij Kawasaki Racing Team

Kawasaki kondigt met trots aan dat zesvoudig WorldSBK-kampioen Jonathan Rea een contractverlenging van twee jaar heeft getekend om voor het officiële Kawasaki Racing Team (KRT) te racen. Hiermee wordt een vervolg gegeven aan een zeer succesvolle samenwerking die al in 2015 van start ging.

Fotografie: Kawasaki

Na meer dan 100 WorldSBK-races te hebben gewonnen met Kawasaki-machines heeft Jonathan blijk van vertrouwen gegeven in de toekomst van het KRT-programma door zijn contract voor de komende twee seizoenen te verlengen.

Collin Veijer weer een stap dichter bij de Grand Prix

Het Ninja ZX-10RR programma zal verder ontwikkeld worden en dit stond centraal in Jonathan’s beslissing om deel te blijven uitmaken van de officiële Kawasaki WorldSBK inspanningen.

Kawasaki heeft ook benadrukt dat het in WorldSBK wil blijven omdat het beschouwd wordt als het perfecte wereldtoneel om Kawasaki’s technische sterke punten en ontwikkelingsdrang te tonen, waarbij de motorfietsproducten van het vlaggenschip van Kawasaki centraal staan in de hele onderneming.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image