maandag 30 januari 2023

Zo ziet een fotoshoot er tegenwoordig uit

Langzaam maar zeker schiet het motorsportseizoen echt in galop, al blijft het lang wachten tot de MotoGP, het WorldSBK en de MXGP echt weer starten. Voor het FIM CEV Repsol 2020-kampioenschap hoeven we gelukkig niet lang meer te wachten. Sterker nog, die rijden vandaag al. Wat?! Op maandag? Ja, klopt. En morgen en trouwens volgende week ook als er op zondag getraind wordt en maandag de wedstrijden worden verreden. Inderdaad zeer bijzonder, maar als er geracet wordt, hoor je ons nooit klagen.

Een van de rijders waar we op gaan letten is Collin Veijer uit Staphorst. Hij maakt in de kleuren van APEX – Cardoso Racing zijn debuut in de Hawkers European Talent Cup. Dit is het team van Jose Luis Cardoso, die we nog kennen vanuit de MotoGP.

Gisteren vond de officiële fotoshoot plaats en dat ging geheel naar de huidige regels. Dus met mondkapjes en dat blijft ergens apart en vooral wennen.

Naast Collin komen ook Zonta van den Goorbergh en Justin Fokkert in de European Talent Cup uit. Race 1 staat morgen om 12.00 uur gepland. Een ideale late koffiepauze vinden wij… Race 2 start om 15.00 uur. Wie z’n koffiemoment dus nog een keer iets verzet heeft een meer dan prima dinsdag.

Als het namelijk allemaal goed is, kun je de races in Nederland volgen via de Eurosport Player en ook via het officiële YouTube-kanaal van de organisatie.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen