Zondagmorgenfilm: De kleine Jeffrey Herlings

Tegenwoordig is Jeffrey Herlings een hele grote naam in de motocross en eigenlijk was dat ook al het geval toen hij nog niet in de GP’s reed. Iedereen zag namelijk al heel snel dat Herlings een hele grote zou worden. Deze zondagmorgenfilm laat mooi zien dat dit in het verleden zowel letterlijk als figuurlijk was. Met een prachtige bijrol voor Max Anstie, die tegenwoordig in Amerika rijdt. En natuurlijk mag Kees d’n Omroeper niet ontbreken. Herrrrrlingssss!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?