Elk nadeel heb se voordeel – Terugblik

Assen de opening van het WorldSBK-seizoen 2021, met de eerste races van Michael van der Mark op de BMW. Voor eigen publiek! Het had zo mooi geweest, maar helaas gaat het feest eind april niet door vanwege… Inderdaad, vanwege dat. Gelukkig is het slechts uitstel, geen afstel want voorlopig staat de Nederlandse ronde van het WorldSBK gepland van 23 tot en met 25 juli 2021. Kijkend naar bovenstaande foto is dat misschien wel het beste nieuws dat we konden krijgen. Want wat was het koud tijdens het Superbike op Assen in 2019. Nu hebben we met een beetje geluk alleen een korte broek en liters ...
Assen de opening van het WorldSBK-seizoen 2021, met de eerste races van Michael van der Mark op de BMW. Voor eigen publiek! Het had zo mooi geweest, maar helaas gaat het feest eind april niet door vanwege… Inderdaad, vanwege dat. Gelukkig is het slechts uitstel, geen afstel want voorlopig staat de Nederlandse ronde van het WorldSBK gepland van 23 tot en met 25 juli 2021. Kijkend naar bovenstaande foto is dat misschien wel het beste nieuws dat we konden krijgen. Want wat was het koud tijdens het Superbike op Assen in 2019. Nu hebben we met een beetje geluk alleen een korte broek en liters zonnebrand nodig!   Foto-info Fotograaf2SnapJaar2019OnderwerpSBK Assen De terugblik: Wil de echte mijnheer Greg nu opstaan? Wetenswaardigheid Nadat bekend werd dat er tot 1 juni in Drenthe geen grote evenementen georganiseerd mochten worden, leek het even heel stil te worden op Assen. Maar gelukkig gaat Europa's grootste amateur racefestival, de Ducati Club Race, weliswaar zonder publiek wel door op 28, 29 en 30 mei. En ja, de Dutch TT staat ook nog gewoon gepland voor het laatste weekeinde van juni. Laat ons duimen!

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?