Zondagmorgenfilm: F1-coureur Norris en Valentino Rossi

Valentino Rossi staat altijd in de belangstelling maar nu helemaal vanwege het aantal MotoGP-podiums en vanwege zijn plannen voor 2021. Maar ook buiten de motorrace wordt hij nauwlettend in de gaten gehouden. Zoals door Lando Norris, inderdaad die bijzonder grappige en eigenzinnige Formule 1-coureur. Vorig jaar was hij te gast bij Rossi op Silverstone en maakte daar een geweldig filmpje van.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?