Zondagmorgenfilm: onboard bij Gautier Paulin

Drie MXGP’s in acht dagen en dat op regelmatige basis. Ook al zijn het in 2020 eendaagse evenementen, het blijft verschrikkelijk indrukwekkend dat rijders dit aankunnen.

Zes wedstrijden in amper een week is namelijk echt wel een serieuze aanslag op je lichaam. Iets dat je helemaal zult begrijpen na het zien van deze onboardbeelden van Gautier Paulin.

Alweer van een paar GP’s terug, maar dat maakt helemaal niets uit in dit geval.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?