woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Harley-Davidson Pan America Adventure toertest

Onder het motto ‘zo hoor je het ook eens van een ander’ nodigden we zeven lezers uit voor een test met de 2021 Harley-Davidson Pan America. Harley mag best tevreden zijn met de kritieken in de pers na de introductie van de eerste allroad-twin uit Milwaukee, nu is het tijd voor een volgende stap: motorrijders overtuigen van de kwaliteiten van de nieuwe reisenduro. De doorsnee motorrijder, je kent ’m wel; maatje 43, vrouw, dochter, zoon. Heel gewoon, zelfs doodgewoon. Misschien...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Thierry Sarasyn
Thierry Sarasyn is al jarenlang actief in de motorbranche als journalist in België. Hij is vooral bekend als oprichter van de online site motornieuws.be en hoofdredacteur van Motor Magazine België.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen