maandag 30 januari 2023

Test: Triumph Speed Twin

Wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden. Maar willen we niet vooral plezierig rijden? Triumph bedacht specifiek daarvoor de Speed Twin. Sportiever dan de T120 en gemakkelijker te berijden dan de Thruxton. Is hij daardoor het ideale compromis? Belangrijkste wapenfeit: De Speed Twin doet qua vermogen niets onder aan de Thruxton. Ze hebben dezelfde tweecilinder en dus 112 Nm aan koppel en 97 pk a...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

  1. Hi Cees, de tijd die we in een TTT stoppen is ruim. Eerst zetten we de route uit in Basecamp, vervolgens in TomTom MyDrive voor de actuele wegsituaties. Vervolgens laten we de route narijden door de schrijven van het artikel in Promotor. De route die je hebt gereden heeft dezelfde ‘behandeling’ ondergaan. Het is dus zeker geen oude route. Van de schrijver van het artikel hebben we geen opmerkingen gehad over doodlopende wegen en fietspaden. Ook als we de route inzoomen op op MyDrive treffen we nergens een doodlopende weg of fietspaden aan. We zijn zeker niet zonder fouten, maar eigenlijk tasten we in het duister wat er heeft kunnen gebeuren. Nu hopen we dat je ‘onze’ route zelf als track hebt bijgehouden. Zou je die willen sturen? Of wanneer je dat niet hebt: kun je aangeven waar de fouten in de route zich volgens jou bevinden? Alsvast dank voor de genomen moeite.

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen