13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Moto Morini X-Cape: een pré-productie test

Moto Morini heeft zoals elk zichzelf respecterend Italiaans motormerk, woelige wateren moeten overwinnen. Het merk kende zijn hoogtepunt in de jaren zeventig met een aantal twins onder de 500 cc die verdraaid hard liepen en die er anno 2021 – als je er eentje vindt – nog steeds verrekte goed uitzien. Kan de Moto Morini X-Cape zich in dit rijtje scharen? Na de seventies ging het, net als met ivoren schaakstukken, Starsky and Hutch, kniekousen, T...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Thierry Sarasyn
Thierry Sarasyn is al jarenlang actief in de motorbranche als journalist in België. Hij is vooral bekend als oprichter van de online site motornieuws.be en hoofdredacteur van Motor Magazine België.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen