vrijdag 3 februari 2023

Triumph Speed Twin 1952 en 2020 – Oud & Nieuw

Er zit op een haar na een halve eeuw leeftijdsverschil tussen de Triumph Speed Twin 1952 en de 2020 versie. Het is overduidelijk familie, maar er gaapt ook een immense generatiekloof tussen dit duo. De ene Speed Twin is een werkpaard, de ander een luxebeestje. Laten we eerst maar direct een eind maken aan de onzekerheid wie van de twee het werkpaard en wie het renpaard is. De verwarring is begrijpelijk: hier staan toch gewoon twee prachtige luxebeestjes naast elkaar opgesteld? De e...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen