woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Oud & Nieuw: Yamaha XT600Z Ténéré vs Yamaha Ténéré 700

Zo simpel is avontuur Wikken en wegen, wikken en wegen; het valt niet mee om de ultieme voorganger te vinden van de Ténéré 700. Is het de eencilinder-XT600Z Ténéré of toch de tweecilinder-XTZ750 Super Ténéré? Vanwege het avontuurlijke karakter valt de keuze op de eerste. Als de Ténéré 700 afgelopen jaar als een verrassing kwam, heb je onder een steen geleefd. Productierijp ogende prototypen effenden de afgelopen jaren het pad voor de Yamaha. Het was wel een...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen