1-2 December: De Kawasaki News Show

Kawasaki organiseert voor de tweede keer haar eigen News Show op zaterdag 1 en zondag 2 december in het indrukwekkende Nationaal Militair Museum in Soest. En gezellig wordt het, want vele duizenden enthousiaste motorrijders hebben zich al aangemeld voor gratis toegang.

Nieuwe 2019 modellen & alle kleuren

Alle 2019 primeurs zijn tijdens de nieuwsshow te bewonderen, waaronder de vernieuwde Versys 1000 en Versys 1000SE Adventure Tourer. Evenals de nieuwe A2 geschikte Z400 Naked en de spraakmakende nieuwe Supercharged Ninja H2 SX SE+ Sport Tourer. Maar daar houdt het niet op, want ook de nieuwe 231pk sterke Ninja H2, de Ninja ZX-10RR en de nieuwe Ninja ZX-6R 636 ontbreken niet in Soest. Vanzelfsprekend zijn ook alle andere 2019 modellen die Kawasaki in 2019 bij de dealer heeft staan in nieuwe kleuren te bewonderen en kun je de nieuwste Kawasaki Clothing & Merchandise bekijken of kopen.

Partners & Racers

Kawasaki partners zoals Motul en Monster Energy zijn tijdens de show ook prominent aanwezig. Daarnaast zijn vele Kawasaki race teams, zoals het MotoPort Kawasaki Racing Team met Scott Deroue en Robert Schotman, Team Hartog en het Gebben van Venrooy Kawasaki MX1 team present. Als klap op de vuurpijl zal ook Leon Haslam, de nieuwe teamgenoot van Jonathan Rea in het KRT Factory World Superbike Team, als gast aanwezig zijn op zondag 2 december van 11.00u tot 14.00u.

Kawasaki Legends Museum

Maar het is niet alleen nieuws wat de klok slaat. Er is ook een uniek Kawasaki Legends Museum met legendarische klassieke Kawasaki motoren, waaronder diverse Kawasaki H2R 750cc tweetakt modellen, de iconische Kawasaki W1 650SS en diverse racemotoren uit Kawasaki’s MotoGP verleden.

Z900RS Custom Modellen

Naast klassiekers en racemotoren zullen er ook diverse custom modellen van de populaire Kawasaki Z900RS Modern Retro te zien zijn, waaronder de schitterende Z900RS van de beroemde Franse custombouwer MRS Oficina.

Schrijf je nu alvast in

De toegang voor de Kawasaki News Show en het Nationaal Militair museum is gratis op vertoon van je motorrijbewijs. Let op! Wel pas na pre-registratie op www.kawasaki.nl. Mensen zonder motorrijbewijs betalen het speciale Kawasaki tarief van slechts € 5,- (normale entreeprijs € 14,-).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?