200 Miglia di Imola Revival

Na twee succesvolle jaren wil DG SPORT, organisator van de 200 Miglia di Imola Revival, de liefhebbers van klassieke motoren een derde editie aanbieden die nog interessanter is dan de voorgaande. Na heel wat moeilijke onderhandelingen en dankzij de onvoorwaardelijke steun van de nieuwe directeur van het Pietro Benevuti circuit, wordt een 4-uursrace toegevoegd aan het al goed gevulde programma. Het betreft hier een wedstrijd exclusief voor machines gebouwd voor 1980, die op de Italiaanse piste zullen vertrekken in Le Mans stijl, waarna hopelijk een prachtige race met spectaculaire pitstops en coureurswissels zal volgen.

Maar dit zal niet de enige attractie zijn tijdens dit niet te missen evenement. Het is immers precies veertig jaar geleden dat Paul Smart op Imola de eerste editie van de 200 Miglia won aan het stuur van de revolutionaire Ducati 750. Een verjaardag die de organisatie gewoon niet konden laten voorbijgaan. Zo zullen de mooiste attributen van de fabriek uit Bologna tentoongesteld worden in de paddocks en zal een parade voorzien worden exclusief bestemd voor de eigenaars van een modern exemplaar van het merk. Met vrij rijden voor alle liefhebbers, een extra kans om dit prachtige circuit te ontdekken tussen de verschillende parades van de kampioenen door.

Meer info: www.200miglia.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?