maandag 29 mei 2023

2019 Indian Scout: nieuwe kleuren en een beetje techniek

Indian Motorcycle vernieuwt zijn Scouts. De qua pecunia meest bereikbare Indian is vanaf oktober leverbaar in nieuwe kleurencombinaties. En er zit vanaf oktober een USB-poort op je Scout.

Eerst kleur bekennen

De Scout Sixty, de kleinste van de Scout-familie met een inhoud van 999cc, is beschikbaar in de kleuren White Smoke, Thunder Black en Silver on Thunder Black. De Scout Bobber kan de showroom verlaten in de kleuren Thunder Black of ondoorzichtig zwart, maar ook in White Smoke en Bronze Smoke. Beide hebben dan wel zwarte accenten. Dan de Scout. Daarvoor gelden de volgende kleuren: naast Thunder Black is dat Deep Water Metallic, Metallic Jade en de two-toen combi’s Willow Red en Ivory White en Indian Red met Thunder Black.

En dan de USB-poort

De Scout Bobber en de Scout hebben vanaf 2019 een USB-poort. Die zit bij de toerenteller en je kunt ‘m gebruiken voor het opladen van je smartphone en andere apparaten. De 2015 Scout t/m 2018 Scout kun je ook met een USB uitrusten. Die kit bestel je bij de Indian dealer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image