2019 Indian Scout: nieuwe kleuren en een beetje techniek

Indian Motorcycle vernieuwt zijn Scouts. De qua pecunia meest bereikbare Indian is vanaf oktober leverbaar in nieuwe kleurencombinaties. En er zit vanaf oktober een USB-poort op je Scout.

Eerst kleur bekennen

De Scout Sixty, de kleinste van de Scout-familie met een inhoud van 999cc, is beschikbaar in de kleuren White Smoke, Thunder Black en Silver on Thunder Black. De Scout Bobber kan de showroom verlaten in de kleuren Thunder Black of ondoorzichtig zwart, maar ook in White Smoke en Bronze Smoke. Beide hebben dan wel zwarte accenten. Dan de Scout. Daarvoor gelden de volgende kleuren: naast Thunder Black is dat Deep Water Metallic, Metallic Jade en de two-toen combi’s Willow Red en Ivory White en Indian Red met Thunder Black.

En dan de USB-poort

De Scout Bobber en de Scout hebben vanaf 2019 een USB-poort. Die zit bij de toerenteller en je kunt ‘m gebruiken voor het opladen van je smartphone en andere apparaten. De 2015 Scout t/m 2018 Scout kun je ook met een USB uitrusten. Die kit bestel je bij de Indian dealer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?