2019 Kawasaki Versys 650 vanaf september in de showroom

Middenklasse blijven onverminderd populair, Dat komt enerzijds door de prijs, anderzijds door het gemak waarop je er mee kunt rijden. Kawasaki is er vroeg bij, de 2019 Versys 650 staat in september al bij de Kawasaki dealer in de showroom.

Makkelijke rijeigenschappen, lage gewicht en een scherpe prijs zijn er debet aan dat de Kawasaki Versys 650 populair is bij motorrijders. De Versys, met z’n zuinige tweecilinderblok gepaard aan uitstekende prestaties doet het ook uitstekend tijdens woon/werkverkeerritjes waarbij je veelvuldig een weg moet zoeken door de file. Tevens is de Versys 650 geschikt voor het A2 rijbewijs.

De 2019 Versys 650 is verkrijgbaar in drie nieuwe kleurstellingen: Metallic Spark Black/ Metallic Matte Fusion Silver, Candy Lime Green/ Metallic Spark Black en als SE uitvoering in Metallic Moondust Grey / Metallic Flat Spark Black. De Versys 650 is verkrijgbaar vanaf €8.599,-.

Standaard uitvoering niet genoeg?

Voor de Kawasaki Versys 650 zijn een aantal accessoire-pakketten beschikbaar:

Tourer pakket: Mono-key geïntegreerde zijkoffers inclusief luxe binnentassen, handkappen en tankpad  voor €799,-

Tourer+ pakket: als Tourer pakket inclusief luxe LED mistlampen voor € 1.099,-

Grand Tourer pakket: Als Tourer+ pakket inclusief topkoffer met rugsteun, GPS bracket en 12V contactpunt  voor €1.599,-

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?