13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

2021 Aprilia RSV4 gespot en lijkt op opgepompte RS 660

De eerste reviews van de Aprilia RS 660 zijn vrij positief. Maar Aprilia rust niet en is al weer druk met de volgende nieuwigheid. In augustus vingen we al een glimp op van wat een gecamoufleerde 2021 Tuono 1100 V4 bleek te zijn. Vorige week werd de 2021 Aprilia RSV4 gespot.

Een Italiaanse Instagramer met de vrij briljante en rechttoe rechtaan naam Motomaniaci, maakte de foto’s, uit de heup weliswaar en ze zijn niet van de hoogste kwaliteit. Maar er is genoeg om je te laten nadenken over wat er voor het nieuwe modeljaar gaat komen. 

De 2021 Aprilia RSV4 heeft onmiskenbaar op de lijnen van de nieuw geïntroduceerde RS 660. Dit alles is volkomen logisch. Andere zaken, zoals Euro5 en een LED-koplamp mag je ook verwachten. Welke veranderingen er onder de kuip op de loer liggen, zal nog blijken wanneer de wraps zijn verwijderd. En dat is dichterbij dan je zult denken. Wanneer is nog onduidelijk.

Aprilia RS 660 – Test en Conclusie

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen