2021 Aprilia RSV4 gespot en lijkt op opgepompte RS 660

De eerste reviews van de Aprilia RS 660 zijn vrij positief. Maar Aprilia rust niet en is al weer druk met de volgende nieuwigheid. In augustus vingen we al een glimp op van wat een gecamoufleerde 2021 Tuono 1100 V4 bleek te zijn. Vorige week werd de 2021 Aprilia RSV4 gespot.

Een Italiaanse Instagramer met de vrij briljante en rechttoe rechtaan naam Motomaniaci, maakte de foto’s, uit de heup weliswaar en ze zijn niet van de hoogste kwaliteit. Maar er is genoeg om je te laten nadenken over wat er voor het nieuwe modeljaar gaat komen. 

De 2021 Aprilia RSV4 heeft onmiskenbaar op de lijnen van de nieuw geïntroduceerde RS 660. Dit alles is volkomen logisch. Andere zaken, zoals Euro5 en een LED-koplamp mag je ook verwachten. Welke veranderingen er onder de kuip op de loer liggen, zal nog blijken wanneer de wraps zijn verwijderd. En dat is dichterbij dan je zult denken. Wanneer is nog onduidelijk.

Aprilia RS 660 – Test en Conclusie

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?