2021 Benelli TRK 502X

QJ Motors presenteerde op de CIMA de QJ Motors SRT 500. Het is zeer goed mogelijk dat de SRT, die exclusief voor Azië is, de update is voor de Benelli TRK 502X. Belangrijkste aandachtspunten: vormgeving en functioneel. Maar ook state of the art techniek en belangrijke veranderingen aan het chassis.

In 2021 zal er belangrijke update zijn voor een van Benelli’s meest populaire modellen op de markt. Het bewijs hiervan is een primeur, gepresenteerd in China, onder het merk QJ Motors. Die zijn overigens ook de eigenaar van het bedrijf uit Pesaro. De SRT 500 maakt gebruik van de basis die de huidige TRK 502X biedt. Alleen beschikt-ie over full-LED-verlichting, veel esthetische veranderingen, een nieuw 5″ TFT-dashboard en een herziene ergonomie.

Blijkbaar blijft de 500cc parallel-twing onveranderd, maar de nieuwe TRK 502X kon door de nieuwe magnesium swingarm en de herziene stroomlijn wel eend 10 kg minder wegen. Nieuw Brembo-remsysteem uitgerust met de nieuwste generatie Bosch ABS. Wij denken dat de 2021 Benelli in het najaar kan worden onthuld, om volgend jaar bij de dealers te staan.

Hier onder het oude model, ter vergelijking.

2020 Benelli TRK 502X

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?