2021 Triumph Speed Triple 1200 RS gespot op Britse wegen

De 2021 Triumph Speed Triple 1200 RS is afgelopen week gespot op de Britse wegen.

Enkele opvallende kenmerken van de 2021 Speed Triple 1200 RS zijn de vernieuwde koplampen, de lage uitlaat, de Ohlins achterschokdemper, de Brembo remmen, de enkelzijdige swing-arm, de verstelbare voorvork, het TFT-dashboard en de RS-badging (stickers) op de zijkanten van de tank.

Triumph Triple Days bij de dealers

De officiële teaser video die Triumph onlangs heeft uitgebracht smaakte naar meer. Veel informatie over de motor werd er in de video niet onthult. Het enige wat we te zien kregen was een kort shot van de vernieuwde koplampen die het donker verlichten, en een tekst om ons te waarschuwen dat de 1200 RS op komst is.

Morgen (26 januari) wordt de 2021 Triumph Speed Triple 1200 RS officieel gepresenteerd!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?