16.9 C
Nederland
dinsdag 17 mei 2022

Jopa Racing Products wordt de distributeur van DaineseMX in Nederland

“We zijn verheugd aan te kondigen dat we onze motorcrosscollectie gaan uitbreiden met DaineseMX. Sinds 1 Januari 2021 zijn wij de distributeur geworden van DaineseMX voor Nederland, Duitsland, Denemarken & Oostenrijk. DaineseMX is een nieuwe speler in de offroad-scene, maar heeft al naam gemaakt in de onroad-wereld. We zijn blij dat we DaineseMX aan ons merken portfolio kunnen toevoegen.”

Dainese

Dainese is sinds de oprichting nauw verbonden met motorcross, wat heeft geleid tot productontwikkeling, gericht op veiligheid, prestaties en ergonomie.Lino Dainese startte het bedrijf in 1972 toen hij 20 was en maakte beschermende motorkleding in Molvena, Vicenza, Italië. Het eerste kledingstuk was een motorcrossbroek.De helmen van de Dainese Group dragen het merk AGV, terwijl de pakken, jassen, schok werende bescherming, broeken, laarzen, handschoenen en accessoires het merk Dainese dragen. Deze producten zijn gemaakt met materialen zoals traditionele koeienhuid, kangoeroehuid, aramide, koolstofvezel en titanium. In 2021 lanceert Dainese de geheel nieuwe MX protectie lijn.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen