Jopa Racing Products wordt de distributeur van DaineseMX in Nederland

“We zijn verheugd aan te kondigen dat we onze motorcrosscollectie gaan uitbreiden met DaineseMX. Sinds 1 Januari 2021 zijn wij de distributeur geworden van DaineseMX voor Nederland, Duitsland, Denemarken & Oostenrijk. DaineseMX is een nieuwe speler in de offroad-scene, maar heeft al naam gemaakt in de onroad-wereld. We zijn blij dat we DaineseMX aan ons merken portfolio kunnen toevoegen.”

Dainese

Dainese is sinds de oprichting nauw verbonden met motorcross, wat heeft geleid tot productontwikkeling, gericht op veiligheid, prestaties en ergonomie.Lino Dainese startte het bedrijf in 1972 toen hij 20 was en maakte beschermende motorkleding in Molvena, Vicenza, Italië. Het eerste kledingstuk was een motorcrossbroek.De helmen van de Dainese Group dragen het merk AGV, terwijl de pakken, jassen, schok werende bescherming, broeken, laarzen, handschoenen en accessoires het merk Dainese dragen. Deze producten zijn gemaakt met materialen zoals traditionele koeienhuid, kangoeroehuid, aramide, koolstofvezel en titanium. In 2021 lanceert Dainese de geheel nieuwe MX protectie lijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?