zaterdag 20 april 2024

2023 Kawasaki Ninja 1000SX in oktober beschikbaar

Kawasaki blijft geloven in de Ninja 1000SX, de motorfiets die sport en toer met elkaar verbindt tot een heel plezierig rijdend geheel. Met de 1043cc-vier-in-lijn, 142 pk en 111 Nm-koppel kun je heerlijk op het gas. De vierde generatie Ninja SX wordt ondersteund door verschillende elektronische systemen waaronder cruise control, up/down quickshifter en een 4-tal rijmodi (Sport, Road, Rain en Rider mode). Verder zijn de traction control en ABS gekoppeld aan de 6-assige IMU waardoor deze hellingshoekafhankelijk kunnen ingrijpen. De kuipruit is meervoudig verstelbaar en de full colour tft-display verbind je via bluetooth simpel met je smartphone.

Eddie Lawson replica in Kawasaki-groen op basis van Honda Monkey

Aankomend seizoen zal de Ninja 1000SX naast de kleur Emerald Blazed Green ook beschikbaar zijn in de nieuwe kleur Metallic Matte Sovereign Red. Vanaf aanstaande oktober is het 2023 model beschikbaar bij de Kawasaki dealers.

Net als in het voorgaande jaar zullen ook de aantrekkelijke Tourer, Performance en Performance Tourer accessoire pakketten weer beschikbaar zijn. Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt. Kijk

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen