maandag 15 juli 2024

2023 Kawasaki Z650 krijgt Traction Control

Kawasaki weet de aandacht voor de aantrekkelijke Z650 steeds weer vast te houden. De populaire middenklasser – onderschat ‘m niet – is in 2023 niet alleen leverbaar in drie nieuwe kleuren maar krijgt ook Traction Control en led-richtingaanwijzers.

Aan de basis van het succes van de Z650 staan zijn handling en veelzijdige motorblok. Door zijn lichte Trellis buizenframe en een korte wielbasis is de Z650 wendbaar, makkelijk in de omgang en sportief. De 649cc-parallel-twin combineert koppel aan een laag verbruik. En dat is niet geheel onbelangrijk in deze dure tijden.

2023 Kawasaki Ninja 1000SX in oktober beschikbaar

Nieuw voor modeljaar 2023 is de toevoeging van Kawasaki’s geavanceerde Traction Control Systeem (KTRC)*. Dit 3-voudig instelbare systeem ondersteunt bij sportief rijden (mode 1) of biedt maximale tractie onder alle omstandigheden (mode 2). Hiernaast is het systeem ook volledig uit te schakelen.

Voor 2023 krijgt de Z650 ook nieuwe richtingaanwijzers. Deze zijn nu standaard uitgevoerd in led. Samen met het kenmerkende Sugomi design is ook de Z650 meteen herkenbaar als een échte Kawasaki Z-naked bike.

Voor houders van het A2 rijbewijs is het mogelijk om de Z650 te rijden als 35kW uitvoering.

De volgende nieuwe kleuren zijn beschikbaar voor modeljaar 2023:

  • Metallic Phantom Silver met rood frame
  • Metallic Matte Graphenesteel Grey met groen frame
  • Metallic Spark Black met zwart frame

Vanaf medio november zijn deze nieuwe kleuren te zien in de showroom. Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt. Net als voorgaande jaren zullen ook de aantrekkelijke Sport, Performance en Urban Edition kits weer beschikbaar zijn. Kijk voor meer informatie of een dealer bij je in de buurt op www.kawasaki.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen