maandag 24 juni 2024

2024 Kawasaki Z650 is onthuld

De Kawasaki Z650 heeft gedurende vele jaren een sterke positie veroverd als één van de meest geliefde naked bikes op de markt. Jaar in, jaar uit meldt het model zich in de top 10 van bestverkochte motoren wat zijn aantrekkingskracht onder een breed publiek bewijst.

Unieke eigenschappen van de Z650 zijn de uitzonderlijke wendbaarheid en het soepele Parrallel-Twin motorblok met 180˚ krukas, innemend inlaatgeluid en laag brandstofverbruik. Dankzij het lichte Trellis buizenframe en de compacte wielbasis beschikt de Z650 over een moeiteloos stuurgedrag, dat zowel wendbaar als sportief is.

2024 Kawasaki Z900 al vanaf eind september beschikbaar

Qua features is de Z650 ook helemaal van deze tijd met een hoogwaardig TFT-kleurendisplay, volledige Ledverlichting en Traction Control systeem. Dit systeem ondersteunt een sportieve rijstijl (mode 1) of zorgt voor optimale tractie onder alle omstandigheden (mode 2). Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het systeem volledig uit te schakelen. Dit alles is omhult door een prachtige Sugomi Design.

Voor 2024 zijn de volgende kleurstellingen beschikbaar:

  • Candy Persimmon Red met rood frame (Nieuw)
  • Pearl Storm Gray met zwart frame (Nieuw)
  • Metallic Matte Graphenesteel Grey met groen frame

Vanaf oktober is het 2024 model al beschikbaar bij de Kawasaki dealers. Prijzen worden later bekend gemaakt.Voor rijders met een A2 -rijbewijs is er een 35kW versie beschikbaar.

Nieuwe Performance Edition kit

Om de Z650 helemaal af te maken is er de Performance Edition kit. Voor 2024 is de kit uitgerust met een nieuw Arrow uitlaatsysteem. Verder maken een buddyseat cover in kleur, smoke windscherm, tankpad en TFT-displaybeschermer de kit compleet.

Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen