maandag 24 juni 2024

2024 kleuren voor Kawasaki Z900RS en Z900RS SE zijn bekend

De stijlvolle Z900RS, een eerbetoon aan de legendarische Kawasaki Z1 en de meest geliefde motorfiets in het retrosegment, zal in 2024 beschikbaar zijn in twee nieuwe kleuren: Candy Green “Yellow Ball” en Metallic Diablo Black.

De legendarische Z900RS combineert een retro uitstraling met de modernste technologieën. Zo wordt deze Retro Sport wordt aangedreven door een krachtige 948cc zestienkleps viercilindermotor, die maar liefst 111 pk aan de krukas brengt. Het blok is gevat in een stabiel trellis frame, dat wordt afgeveerd door moderne upside-down vering en een achterschokdemper met horizontaal backlink-systeem. Dat alles is verpakt in een klassiek design. Kenmerkend zijn onder andere de unieke gegoten wielen, de hoogwaardige lakafwerking, de teardrop tank, gepolijste onderdelen, koelvinnen op het motorblok en het opvallende speciaal getunede uitlaatgeluid. Daarnaast is de Z900RS uitgerust met moderne veiligheidssystemen zoals ABS, tractiecontrole met drie modi, een Assist & Slipper koppeling, een radiale rempomp en radiale remklauwen.

De Kawasaki 2024 Z900RS staat vanaf eind oktober bij de dealers in de nieuwe kleuren:

  • Candy Green “Yellow Ball” (Nieuw)
  • Metallic Diablo Black (Nieuw)

Kawasaki Ninja 7 Hybrid: eerste hybride motorfiets ter wereld

2024 Kawasaki Z900RS SE (Special Edition)

De Z900RS SE geniet een enorme populariteit onder de Kawasaki-fans en de liefhebbers van retro-bikes met sportieve prestaties. Dat heeft alles te maken met de unieke mix van de klassieke styling met opvallende “Yellow Ball” kleurstelling, en de modernste toptechniek. Zo is de SE-uitvoering bijvoorbeeld uitgerust met een high-end Öhlins S46 schokdemper met verstelbare veervoorspanning, top-of-the-bill Radiale Brembo M4.32 remklauwen, Brembo remschijven en staal-omvlochten remleidingen.

De 2024 Z900RS SE staat vanaf eind oktober bij de Kawasaki-dealers in de kleurstelling:

  • Metallic Diablo Black “Yellow Ball”
2024 Kawasaki Z900RS SE.

De prijzen voor beide modellen worden later bekend gemaakt. Voor meer informatie en om een dealer bij u in de buurt te vinden, kunt u terecht op www.kawasaki.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen