maandag 15 juli 2024

2024 Yamaha Ténéré 700 Explore: anders dan de rest

Met een lagere zithoogte van 860 mm en meer comfort en gemak is de 2024 Yamaha Ténéré 700 Explore duidelijk – weer – anders dan de rest. De herziene KYB-veersystemen voor en achter hebben een 20 mm kortere veerweg om een lagere zithoogte te bereiken waardoor je makkelijker bij de grond kunt. Bovendien zijn de veerconstantes voor en achter licht verhoogd voor een betrouwbaarder rijgedrag bij volledige belading.

Het scherm van de 2024 Yamaha Ténéré 700 Explore is hoger en breder dan het standaardscherm, waardoor het oppervlak 50% groter is voor meer rijcomfort tijdens slechte weersomstandigheden. En de Quick shifter met speciale instellingen voor het CP2-motorblok zorgt voor naadloos opschakelen. De Ténéré 700 Explore is standaard uitgerust met zijkoffersteunen en klanten kunnen Yamaha’s originele harde of zachte koffers laten monteren tegen meerprijs.

2024 Ducati Hypermotard 698 Mono: de ultieme eencilinder Supermotard voor op de weg

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen