13 C
Nederland
vrijdag 19 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

23e Noordelijke Motorbeurs van Groningen naar TT-Hall in Assen!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De 23e editie van Dé Noordelijke Motorbeurs wordt vanaf 2018 georganiseerd in de TT-Hall te Assen! Na 22 succesvolle edities in Martiniplaza GRONINGEN gaat de beurs verhuizen. 

Het is een logische plek voor een motorbeurs met het TT Circuit als buurman en de grote historie op motorgebied. De historie en de naam van het TT Circuit biedt kansen om de beurs naast het regionale en nationale karakter, ook op internationaal vlak de komende jaren te laten groeien. Dat is goed voor de standhouders en de bezoekers!

Naast de omgeving en de historie biedt de TT-Hall ook de mogelijkheid om te groeien naar 12.000 m2 motorplezier, een belangrijk argument om te verhuizen! De motormarkt trekt aan, de motorverkopen, het aantal motoren en rijbewijzen in Nederland nemen toe. De motorrijder heeft weer de mogelijkheid om geld aan de “hobby” te besteden. Over de crisis wordt niet meer gesproken, iedereen in de motorbranche ziet de toekomst positief tegemoet en zoekt naar een platform. Dé Noordelijke Motorbeurs wil die rol blijven vervullen. In een nieuw jasje en in een nieuwe omgeving, vanaf 19, 20 en 21 januari 2018 in de TT-Hall in Assen! Met de kwaliteit die men al 22 jaar gewend is van Dé Noordelijke Motorbeurs. Andere argumenten voor de verhuizing zijn een betere parkeervoorziening voor 6.000 auto’s en een goede bereikbaarheid, de TT-Hall heeft nu zelfs een eigen afslag aan de A28 (afrit 31a).

Libéma, sinds kort de nieuwe exploitant van de TT-Hall, heeft Dé Noordelijke Motorbeurs gevraagd om de beurs te verplaatsen. Na een aantal goede gesprekken was het gevoel van beide kanten erg goed. Met trots bevestigen de organisator Fred Maring en vestigingsmanager Toni Denneboom de samenwerking met een handdruk en heten de bezoekers alvast van harte welkom! 

Bedrijven en clubs die als standhouder willen deelnemen aan Dé Noordelijke Motorbeurs 2018 kunnen contact opnemen met Organisatiebureau Fremar, 050-5776940.

Foto: Motorbeurs / TT-Hall / Libéma

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen