250 nieuwe vrienden

De WK Superbike-week had niet beter kunnen starten voor de Stichting Vrienden TT Circuit. Tijdens de massaal bezochte Pitstopdag van Ten Kate in Nieuwleusen meldden ruim 250 (!) nieuwe Vrienden zich aan. De allereerste nieuwe Vriend afgelopen zaterdag was niemand minder dan Ronald ten Kate, terwijl ook de Superbike-coureurs Jonathan Rea en Hiroshi Aoyama reclame maakten voor de Vrienden van het TT Circuit.

Vanaf 2011 kan iedereen gratis Vriend van het TT Circuit zijn. Dat neemt niet weg dat de stichting een vrijwillige bijdrage zeer op prijs stelt. Ze denken daarbij bijvoorbeeld aan hetzelfde bedrag dat eerder door donateurs betaald werd, 25 euro. Maar elke bijdrage is van harte welkom! Alle informatie is te vinden op www.vriendentt.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.