Scooters BMW iets later

Ondanks grote interesse, laat de komst van BMW’S Maxiscooters, de C600 Sport en C650GT, nog even op zich wachten. De geplande leverdatum van 14 april is enkele weken vooruit geschoven, omdat bij een toeleverancier werd ontdekt dat niet aan BMW's kwaliteitseisen werd voldaan. Volgens BMW gaat het om iets onbeduidends… Hoe dan ook, wijselijk is besloten de levering iets te verlaten in plaats van een terugroepactie te organiseren. Nog even geduld dus.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.