dinsdag 16 juli 2024

30e editie Bigtwin Bikeshow & Expo ongekend succesvol

Al dertig jaar lang staat de Bigtwin Bikeshow & Expo volledig in het teken van de customscène en is het één van de meest toonaangevende motorshows in de wereld van custombikes. De recente editie van 2023 was een doorslaand succes, met maar liefst 17.726 bezoekers, 114 bikeshow-deelnemers en 124 exposanten. Een prestatie om trots op te zijn.

Galina Suitela, brand coördinator van Bigtwin Bikeshow & Expo, vertelt: “In samenwerking met veel prominente partijen houden we de customscène levendig. Dit evenement brengt alles bij elkaar. We willen bezoekers inspireren en vermaken, en we zijn blij dat zoveel liefhebbers van custombikes de weg naar ons evenement hebben gevonden en kunnen genieten van al het moois in de bikeshow en op alle stands.”

Sensationele bikeshow

Met maar liefst 114 deelnemers in de internationale bikeshow was er voor bezoekers meer dan genoeg om van te genieten. In elke categorie kwamen schitterende creaties naar voren, waarvan de winnaars te bewonderen waren in Winners Plaza. De V8 Twin Turbo van Otto Nijs werd uitgeroepen tot Best of Show.

Boordevol programma

De 124 exposanten waren weer vertegenwoordigd met een gevarieerd aanbod. Van gerenommeerde importeurs zoals Harley-Davidson en Indian Motorcycle tot pinstripers en custombouwers. Naast de vele standhouders was er elke dag veel te zien en te beleven. In de Chopperzone werd live een chopper gebouwd, in het Bigtwin Biker Café waren er de hele dag door erotische shows en speelde de Aaron Ashbury Band het dak eraf. Op verschillende stands werden ook diverse ambachten live uitgeoefend.

Gerard van den Akker Oeuvreprijs

Ter ere van het 30-jarig jubileum werd dit jaar voor het eerst de Gerard van den Akker Oeuvreprijs uitgereikt. Gerard van den Akker zelf won deze prijs bij de eerste uitreiking. Voortaan zal deze prijs jaarlijks worden toegekend aan iemand die zich buitengewoon verdienstelijk heeft gemaakt in de customscène.

De nieuwe datum voor de Bigtwin Bikeshow & Expo is bekend: vrijdag 1 tot en met zondag 3 november 2024 in Expo Houten.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

2 Reacties

  1. Het was zeker een fantastische en gevarieerde bikeshow mede mogelijk gemaakt een een fantastisch team die achter de schermen het uitvoerende werk heeft verricht en goed op elkaar is ingespeeld waardoor zelfs op de drukke momenten de onderling fijne sfeer aanwezig is en blijft.
    Bedankt voor de onderlinge samenwerking.

    Een meewerkende passant.

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen